TAARTJE SPECIAAL

Voor een taartje dat bij je past

Welkom bij mijn gastenboek

Bericht 16-20 van 41.
18-12-2012 12:07
Modesta de Vos/BTG Biomass Technology Group BV ( Enschede , Nederland ) secretariaat <at> btgworld <dot> com
Hoi Dorine,
De collega's van BTG die ter gelegenheid van hun 25 jarig jubileum bij BTG een taart hebben gekregen waren zeer enthousiast over de taartjes die jij gemaakt hebt. Ten eerste zag het er hartstikke mooi uit, het logo van BTG heb je perfect nagemaakt ook qua kleuren!! En ten tweede hebben de taartjes ontzettend lekker gesmaakt. Helaas heb ik ze zelf niet mogen proeven, maar misschien krijg ik straks ook zo'n lekker taartje als ik 25 jaar in dienst ben.

Groetjes en succes,

Modesta
16-12-2012 22:12
Wendy ( Hengelo , Nederland ) wendy <dot> franke <at> kpnmail <dot> nl
Hallo Dorine,
Vandaag hebben we de verjaardag van Nikki gevierd. Als verrassing had ik een taart voor haar laten maken. En je hebt werkelijk een meesterwerk gemaakt. Iedereen vond het jammer om de taart aan te snijden, laat staan op te eten. Maar we zijn wel blij dat we dat gedaan hebben, hij smaakte heerlijk. Complimenten van alle visite en natuurlijk ook van mij. De taart zag er zo prachtig uit met die schattige poesjes. En die kleine details die je gebruikt hebt, maakten het helemaal feesterlijk.
Dus voor iedereen die nog geen taart besteld heeft, VOORAL DOEN!
14-11-2012 20:07
Esther ( Borne ) esther <dot> 71 <at> ziggo <dot> nl
Hoi Dorine,
Heb even je website bekeken en de foto's natuurlijk Ziet er Super uit!!!! Had net op school ook al een petit four van je mogen proeven, en die waren echt heerlijk..... Ik ga je zeker aanbevelen bij mijn klanten .....en mocht ik zelf iets nodig hebben dan weet ik je zeker te vinden. Groetjes Esther
23-10-2012 14:32
anja honings ( hengelo , nederland ) anja <dot> honings <at> home <dot> nl
Hoi Dorine, Lara vond de taart van Nick en Simon heel erg leuk en zij was toch even stil toen zij zag wat er op de taart stond. Bovendien vond iedereen zij ontzettend lekker en echt niet te zoet .
Gewoon leeeekkkker !!! Op naar de volgende taart !

Lieve groetjes van Anja en Lara
10-07-2012 23:30
Ingeborg ( bilthoven , nederland ) filema <at> casema <dot> nl
Hoi Dorine, ben net op zoek naar inspiratie voor een taart voor zondag. Dé echte dag! Zie ik al googlelend een taart met "Ingeborg" erop. Kijk even beter: krijg nou wat, mijn taart op internet. En ik had nog geen foto! Nu kon ik hem even veel beter bewonderen. Wat was hij mooi! Dankjewel en liefs, Ingeborg