TAARTJE SPECIAAL

Voor een taartje dat bij je past

Welkom bij mijn gastenboek

Bericht 6-10 van 33.
13-02-2013 23:28
Yvette ( Hengelo , Nederland ) pedicuresalonyvette <at> gmail <dot> com
Hoi Dorine, de verjaardagstaart met het Molletje en de egel voor onze tweeling Lars en Noah is super geslaagd en smaakte erg goed! Zelfs het stukje dat we niet direct opkonden en in de vriezer hadden gehad! Nogmaals bedankt en tot een volgende bestelling.
Mvg,
Yvette&Erwin
23-12-2012 09:30
Lineke ( Hengelo , NL ) linekebijsterbosch <at> gmail <dot> com
Hallo Dorine,

Voor het Sinterklaasfeest bij ons thuis had ik (voor het eerst) een taart bij je besteld. Ik had je een paar voorbeeldjes gestuurd en gevraagd of er eventueel de namen van onze zes kleinkinderen op konden worden gemaakt. Toen ik de taart kwam ophalen was ik echt verbaasd. Het was een kunstwerk. Er was veel liefde en zorg aan besteed. Eigenlijk was het jammer om hem aan te snijden. Maar goed, de smaak was prima, inderdaad niet te zoet en niet te machtig. Eigenlijk jammer dat we niet iedere maand een taart nodig hebben. Maar in juli bestel ik er zeker weer eentje bij je.
Fijne feestdagen en een goed 2013...
18-12-2012 12:07
Modesta de Vos/BTG Biomass Technology Group BV ( Enschede , Nederland ) secretariaat <at> btgworld <dot> com
Hoi Dorine,
De collega's van BTG die ter gelegenheid van hun 25 jarig jubileum bij BTG een taart hebben gekregen waren zeer enthousiast over de taartjes die jij gemaakt hebt. Ten eerste zag het er hartstikke mooi uit, het logo van BTG heb je perfect nagemaakt ook qua kleuren!! En ten tweede hebben de taartjes ontzettend lekker gesmaakt. Helaas heb ik ze zelf niet mogen proeven, maar misschien krijg ik straks ook zo'n lekker taartje als ik 25 jaar in dienst ben.

Groetjes en succes,

Modesta
16-12-2012 22:12
Wendy ( Hengelo , Nederland ) wendy <dot> franke <at> kpnmail <dot> nl
Hallo Dorine,
Vandaag hebben we de verjaardag van Nikki gevierd. Als verrassing had ik een taart voor haar laten maken. En je hebt werkelijk een meesterwerk gemaakt. Iedereen vond het jammer om de taart aan te snijden, laat staan op te eten. Maar we zijn wel blij dat we dat gedaan hebben, hij smaakte heerlijk. Complimenten van alle visite en natuurlijk ook van mij. De taart zag er zo prachtig uit met die schattige poesjes. En die kleine details die je gebruikt hebt, maakten het helemaal feesterlijk.
Dus voor iedereen die nog geen taart besteld heeft, VOORAL DOEN!
14-11-2012 20:07
Esther ( Borne ) esther <dot> 71 <at> ziggo <dot> nl
Hoi Dorine,
Heb even je website bekeken en de foto's natuurlijk Ziet er Super uit!!!! Had net op school ook al een petit four van je mogen proeven, en die waren echt heerlijk..... Ik ga je zeker aanbevelen bij mijn klanten .....en mocht ik zelf iets nodig hebben dan weet ik je zeker te vinden. Groetjes Esther